• Bulevar Mihajla Pupina 6, 11070 Novi Beograd
  • српски
  • енглески
 • Madame Coco Shop Park Gornji Milanovac

  Madame Coco svojim dizajnom, šarama i bojama unosi eleganciju i pristupačan luksuz u domove. Dom dekorisan elegantnim Madame Coco proizvodima pomaže Vam da se osećate i udobno i sa stilom u isto vreme. Udoban pokrivač na sofi u dnevnoj sobi, šarmantni pribor za jelo u kombinaciji sa svećama i salvetama, ukrasne i korisne tegle u kuhinji, mekani peškiri u kupatilu, stilski prekrivači za jorgane u spavaćoj sobi i mnogo različitih Madame Coco proizvoda pomoći će Vam da svoju kuću pretvorite u topli dom.

  Brend proizvoda za kućni tekstil i dekoraciju Madame Coco, osnovan 2011. godine, trenutno posluje sa više od 350 prodavnica u 18 različitih zemalja. Madame Coco nudi širok asortiman proizvoda kućnog tekstila, za kupatila, kuhinje, posuđe, stakleno posuđe, porcelan, plastičnu galanteriju, rasvetu, proizvode za ličnu negu i kozmetiku za svačiji ukus i stil.

  Bermilton je bio odgovoran za kompletno uređivanje (shopfitting) prodajnog objekta u Shop Parku Gornji Milanovac. Naše usluge su uključivale profesionalnu ekspertizu u dizajnu enterijera, planiranje i izvođenje radova, ugrađivanje opreme i ostale građevinske usluge.