• Bulevar Mihajla Pupina 6, 11070 Novi Beograd
  • српски
  • енглески
 • Pružanje usluga lizinga za komercijalnu imovinu

  Pružanje usluga lizinga za komercijalnu imovinu

  Ako želite da zakupite komercijalnu nekretninu, Bermilton Group vam može pružiti jedinstveni uvid i savete na svim tržištima i za sve uslove korišćenja.
  Nudimo  savete i podršku po meri svima koji daju ili su zainteresovani za zakup komercijalne imovine i o svakom delu postupka transakcije. Počinjemo sa pripremom i prezentacijom imovine, a nakon toga, naši nacionalni i međunarodni timovi vodiće vas kroz ceo proces. Koordinišemo marketing, tražimo zainteresovane strane, vodimo obilaske i pregovore umesto vas – to je usluga od-kraja-do-kraja koja je idealna za komercijalne zakupce ili vlasnike prostora za izdavanje.
  Tokom izrade pravne dokumentacije blisko sarađujemo sa advokatima. To znači da možemo biti sigurni da su interesi naših klijenata zaštićeni i da su njihove potrebe zadovoljene. Pored ovoga, pružamo vam redovna obaveštenja o napretku, zastojima ili mogućnostima tokom pravnog postupka, tako da ste u toku sa svakim korakom. Naše baze podataka se stalno ažuriraju, a to nam pomaže da dođemo do potencijalnih vlasnika i zakupaca tačno u pravo vreme. Osim toga, što se tiče komercijalne imovine, često znamo šta je dostupno pre nego što se uopšte pojavi na tržištu.