• Bulevar Mihajla Pupina 6, 11070 Novi Beograd
  • српски
  • енглески
 • Property Management

  Property Management

  Bermilton Group je pouzdan partner za celokupno upravljanje svim fazama poslovanja vezanog za Vašu nekretninu.

  Property Management ide dalje od ostalih u realizaciji usluga vezanih za potrebe poslovanja i tehničkog održavanja Vaše imovine. Bavimo se upravljanjem trgovačkim centrima i poslovnim objektima. Nudimo jedinstvenu viziju i pojedinačni pristup svakom klijentu. Rezultat je – konstantan uspeh. Naš Menadžment preuzima celokupnu koordinaciju nad objektom i predstavlja vezu između zakupaca i vlasnika.

  Efikasno pružanje usluga u oblasti izdavanja i upravljanja nekretninama proizvod je dugogodišnjeg iskustva i poznavanja tržišta. Naš cilj je postizanje snažnog kreditnog rejtinga, kao i ostvarenje uspešne dugoročne saradnje sa zakupcima pojedinačnih nekretnina po najboljim mogućim uslovima.

  Uz upotrebu Vašeg portfolia i kroz naše efikasne predloge donosimo Vam rezultate – višu profitabilnost i uvećanu vrednost Vaše imovine.

  Facility Management

  Osnovni preduslov za realizaciju svih naših usluga su visokokvalifikovani zaposleni, koji su profesionalci u svojoj oblasti. Bermilton Group trenutno realizuje usluge poslovanja na površini od preko 260.000m2 i sa više od 200 zaposlenih. Zahvaljujući dobroj organizaciji i savremenoj opremi, u kombinaciji sa preciznim planiranjem, obezbeđujemo više od usluge za naše klijente.

  Bez obzira na sektor u kome poslujete, naši obimni resursi osiguravaju Vam najbolju uslugu, dok naš pristup „sve na jednom mestu“ obuhvata sve aspekte upravljanja objektima.

  Usluge čišćenja

  Sa nama možete očekivati potpuno fleksibilan pristup. Svojim stavom i uslugom trudimo se da održimo Vaš posao na zavidnom nivou, stoga ćemo u saradnji sa Vama osmisliti odgovarajući paket usluga koji će odgovarati Vašim potrebama.

  Tehničko održavanje

  Ogleda se u održavanju što bollje funkcionalnosti prostorija naših klijenata, kao i poboljšanju performansi osnovne poslovne opreme.

  Pejzažno uređenje

  Pejzažno uređenje osiguraće prvi utisak klijenta o Vašem poslovnju. Usled toga je naš pristup komercijalnom uređenju pejzaža, kao i održavanju istog, sveobuhvatniji od pristupa većine.

  Uklanjanje snega

  Ne čistimo samo sneg. Bermilton Group ima strateški pristup uklanjanju snega i leda u cilju Vašeg nesmetanog poslovanja i nezavisno od vremenskih uslova.

  Obezbeđenje

  Za razliku od mnogih kompanija za bezbednost, mi ćemo u saradnji sa Vama kreirati integrisanu bezbedonosnu strategiju zasnovanu na najnovijim sigurnosnim tehnologijama.

  Bermilton Group je ovlašćeni distributer za REM mašine

  Bermilton Group je ovlašćeni distributer za prodaju i rentu mašina za čišćenje, usisivača i ostalih proizvoda robne marke REM.